fredag den 20. marts 2015

Salat med and og balsamicoeddike fra butik Hen-House

Diana er i butikken, så jeg skal lave aftensmad idag fredag. kan vel lige så godt bruge nogle af de lækre specialiteter, der findes i vores butik.



Har fundet denne lækre opskrift hos Isabellas ved at google
Salat med and og balsamicoeddike - det skal du bruge:

2 andebrysterSaltCognac eller brandy (kan udelades)100 g sukker3 dl appelsinsaft1 gulerod1 stængel selleri1 fennikelOlivenolie Peber20 ml lagret balsamico300 g blandet salat, fx feldsalat og friséParmesan
Salat med and og balsamicoeddike - sådan gør du:Brun andebrysterne på begge sider i en smule olie, krydr med salt, og flamber dem i cognac. Flamberingen kan udelades, men giver en dejlig smag! Karamelliser sukkeret, og fortynd det med appelsinsaften, hæld appelsinsiruppen over andebrysterne. Skær kødet i terninger, og lad det køle af i egen saft. Skær gulerod, selleri og fennikel i små tern, og sauter dem i en smule olie på en stegepande, krydr med salt og peber. Bland en dressing af balsamico, salt, peber og god olivenolie. Lav en salat af kødet, de afkølede grøntsagerog salatbladene. Krydr salaten med dressingen, og pynt den evt. med parmesanflager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar